Fantastisk motorsport

Motorsport

Roliga bilspel

Tekniken har gjort stora framsteg och det märks tydligt på de spel som tillverkas idag. Den mer avancerade grafiken har dem en bättre verklighetskänsla.

Ett spel som nästan alla känner till och har spelat är Mario kart som är framställt av Nintendo och blev en stor succé när det lanserades. Idag behöver du dock inte lägga dyra pengar på spelkonsoler och tillhörande spel. Internet har gjort det möjligt för dig att spela på din dator eller smartphone.

Bilspel på nätet

Spelutbudet på internet är enormt vilket innebär att oavsett vad du vill spela för bilspel kan du hitta det du söker. Är du en av dem som gillar snabba bilar kan du välja bilspel såsom Need for Extreme eller 3D-rally racing. Det finns även PC-spel som du kan köpa om du känner att det passar dig bättre.

Videoslots är något som blir mer och mer populärt och spelas av många. Det finns många olika nätcasinon som har videoslots och ett av dem är Vinnarum. Här hittar du olika typer av videoslots och det finns något för alla.

Längtar du tillbaka till det glada 60-talet är spelet Groovy 60´s något för dig. Spelet är tillverkat för att du ska få den sköna 60-talskänslan med färger, symboler och musik. Även om det inte främst är ett bilspel passar det dig som gillar 60-talsbilar. Spelet har 40 insatslinjer på fem hjul och med till exempel så kallade Wilds i huvudspelet får du möjligheten att vinna extravinster.

Pc-spel

Racing flags on gray checkered blackgroundSom det nämndes tidigare så finns det en del bilspel som kan kosta en liten slant men många av dessa kan vara fruktansvärt roliga.

Burnout Paradise är ett bil och racing spel som går på ett mer arkadisk spelstil. Dvs de byter ut verklighetskänslan mot en mer roligare spelstil som tillåter ologiska saker som sidotacklingar osv med bilen. Det är dock sådanna funktioner som lägger in ett extra lager av underhållning.

Ett annat spel som man kanske inte direkt tänker på är Grand Theft Auto 5. Spelet har mycket med fordon att göra och erbjuder många möjligheter i onlineläget att köra olika race. Allt ifrån mountain bikes till jetplan. Trots att spelet är kontroversiellt och mest kännt för sitt våldsamma innehåll så har spelet en oväntad bra hantering utav fordon, en viss arkadisk spelstil sitter över det men Rockstar som utvecklat det säger att det var planerat. Några av sakerna de gjort är att om du till exempel tippar över med bilen så kan du använda styrkontrollerna för att rulla runt igen på rätt sida och sen köra vidare. Detta gjorde de för att de ville ge spelarna mer tid åt nöje än irritation över att man kör dåligt.